Producten voor kussens van maisvoet (1)

Gepolijste gele erwten (soorten: heel, gesplitst en gekibbeld)

Gepolijste gele erwten (soorten: heel, gesplitst en gekibbeld)

Gele Erwten Gepolijst vervaardigd volgens DSTU 7701:2015. Gele Erwten Gepolijst wordt geproduceerd door de buitenste schil van de erwtengraan te verwijderen. Het wordt gebruikt voor het maken van soepen en purees. Daarnaast is het een ingrediënt in de voedingsindustrie voor de bereiding van voedselconcentraten, erwtvlokken en droge erwtpuree. Een goed product dat stoffen bevat die noodzakelijk zijn voor een organisme. Behandelings- en profylactisch product: normaliseert de stofwisseling, versterkt de wanden van bloedvaten, vermindert het risico op oncologische ziekten, een hartaanval, hypertensie, vertraagt de verouderingsprocessen van de huid. Het wordt veel toegepast in de keuken. Het is een van de belangrijkste componenten van glutenvrije diëten en vegetarische gerechten. Erwten bevatten veel essentiële elementen zoals eiwitten, vitamine C. De voedingswaarde van erwten is bijna twee keer zo hoog als die van aardappelen. Erwten worden vaak gebruikt in de keuken en zijn populair in de Europese, Aziatische, Afrikaanse, Arabische keuken en in andere landen. Productcode HS:0713109000 Verpakking: pp zakken 10/25/50/1000 kg (pp) zakken Energiewaarde (calorieën) per 100 g product: 323 kJ (1352 kcal)